De werking van BioVitall producten

BioVitall Poeder zal een anaeroob proces omzetten in een aeroob proces
Als drager voor de productie van BioVitall Poeder producten (BVP) worden respectievelijk krijtpoeder, (voeder)zout of magnesiumsulfaat gebruikt afhankelijk van het type product. Er wordt geen enkele stof aan deze dragers toegevoegd, echter deze worden geladen met de functie ofwel de werking van zuurstof. Het is algemeen bekend dat elke stof op deze wereld haar eigen functie of werking heeft. Desgewenst zou b.v. de werking/functie van elke (natuurlijke)stof op de drager kunnen worden gezet. Zonder de stof zelf aan de drager toe te voegen is er dan wel de functie/werking van de stof op de drager. Het dier herkent dit als zodanig en neemt ervan op hetgeen het nodig heeft. De stof komt echter niet in het milieu. De toediening is alleen b.v. niet in grammen weer te geven. Dit werkt heel erg mooi.
Bij toepassing van b.v. het product BioVitall Poeder voor mest (BVP-M Plus) zet men de informatie die op het product staat ook direct over op het zuurstofrijke water waarin men het oplost. Voegt men deze oplossing toe aan de mest dan zal de zuurstofminnende bacterie, eerst met behulp van de zuurstof in het water, zeer snel gaan groeien. Deze bacterie ademt vervolgens CO2 uit. Omdat er in elke mest een alg zit ademt deze de CO2 in, groeit daarvan zeer snel en ademt zuurstof uit. Deze zuurstof komt onmiddellijk beschikbaar eveneens voor de groei van de zuurstofminnende bacterie. Overal waar de diverse BioVitall Poeder producten worden ingezet zal dus een zuurstofarm (anaeroob)proces worden omgezet naar een zuurstofrijk (aeroob) proces. Bij toepassing van het product in de (wit)gele mest van vleeskalveren kan men snel zien dat deze door de groei van de alg groen gaat kleuren.
In het vocht van de mest ontstaat koolzuur. De mest gaat daardoor borrelen en koeklagen zullen oplossen zodat er een homogene mest ontstaat. De Ph-waarde gaat naar om en nabij de 7 (neutraal). Door het algehele vorenstaande proces kan stank en ammoniak zomaar worden gereduceerd met 80-90%. Bovendien zal via de mest het proces doorwerken in de bodem omdat ook daar de zuurstofminnende bacterie zeer snel gaat groeien. Dit kan een meer- opbrengst van 10-15% geven omdat de plant meer wortels krijgt, beter groeit en sterker is.
Bij het product BVP-V (CC-HG) door het mengvoer vormt zich al direct in het dier en aeroob proces hetgeen een veel betere vertering geeft zoals blijkt uit diverse onderzoeken.

Nogmaals: BioVitall Poeder zal een anaeroob proces omzetten in een aeroob proces.

De BioVitall Poeder Producten

BioVitall Poeder Voeders (BVP-V)

BioVitall Poeder voor diervoeder is een volledig natuurproduct (krijtpoeder of zout) zonder toevoegingen.

BioVitall Poeder voor Planten (BVP-P)

BioVitall Poeder is een behandeld voor 100% zout of magnesiumsulfaat waarin een zuurstofinformatie/activering is aangebracht.

BioVitall Poeder voor Mest (BVP-M)

BioVitall Poeder zal de kwaliteit van alle mestsoorten enorm verbeteren.

BioVitall Poeder voor Compost (BVP-C)

BioVitall Poeder is een uitermate geschikt biologisch/natuurlijk product als hulp bij het composteren.

BioVitall Poeder voor Drinkwater (BVP-D)

BioVitall Poeder voor door het drinkwater bij dieren is een sterk werkzaam natuurlijk zout (voedingszout).

BioVitall Poeder voor Water (BVP-W)

BioVitall Poeder is een uitermate geschikt biologisch/natuurlijk product tegen b.v. algenvorming in water.